Όλα όσα θα σου πω αύριο, της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ

Υπόθεση

Το βιβλίο “Όλα όσα θα σου πω αύριο” από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που εξερευνά τα όρια του χρόνου και τις σχέσεις. Η ιστορία επικεντρώνεται στη Μιράντα, μια 33χρονη υποδιευθύντρια σε περιοδικό μόδας, η οποία επιχειρεί να ξαναζήσει τις σημαντικές στιγμές της σχέσης της με τον Τριστάν, έναν 37χρονο δικηγόρο που ονειρεύεται μια απλή ζωή στην εξοχή. Όταν η σχέση τους διαλύεται, η Μιράντα προσπαθεί να καταλάβει τι πήγε στραβά και, μέσα από μια “χρονοταξιδιωτική” εμπειρία, αναρωτιέται αν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν

Με εξαιρετική δεξιοτεχνία, η Elisabet Benavent λαβώνει τις καρδιές των αναγνωστών με μια ιστορία που ταξιδεύει στον χρόνο και ζωντανεύει με ξεκαρδιστικό και απλό τρόπο τις κορυφαίες στιγμές της σχέσης ενός ζευγαριού. 

Μπορεί κανείς να είναι πιστός στον εαυτό του, όταν αυτό που διακυβεύεται είναι η αγάπη; 

Ποιος είναι ο συγγραφέας

Elisabet Benavent (Ελίσαμπετ Μπεναβέντ, Βαλένθια, 1984) έχει σπουδές οπτικοακουστικής επικοινωνίας και επικοινωνίας και τέχνης σε Βαλένθια και Μαδρίτη. Εργάστηκε στο τμήμα επικοινωνίας μιας πολυεθνικής εταιρείας ώσπου αφοσιώθηκε πλήρως στη συγγραφή.

Έχει γράψει πάνω από είκοσι βιβλία και έχει ξεπεράσει τα τριάμισι εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις στην Ισπανία.

Κριτική για το βιβλίο 'Όλα όσα θα σου πω αύριο'

Η υπέροχη φωνή μιας ολόκληρης γενιάς, El Pais. 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών
Scroll to Top