Sale!

Οι Μάγισσες Του Βάρντε

Product code: 101310 Categories: , Brand:
  • Συγγραφέας: Kiran Millwood Hargrave
  • Publications: Patakis
  • Σελίδες: 456
  • Dimensions: 14×21

Original price was: 18.80 €.Current price is: 16.93 €.

Available on backorder

Free shipping over €70.00

  • Refund within 14 days
  • Immediate shipment of products
  • Immediate customer service
Secure payments

Description

Οι Μάγισσες Του Βάρντε

Την παραμονή των Χριστουγέννων του 1617, μια τρομερή καταιγίδα ξέσπασε στη θάλασσα της απομακρυσμένης νορβηγικής νήσου του Βάρντε. Η Μάρεν Μαγκνουσντάττερ στέκει και παρακολουθεί, ενώ τα κύματα καταπίνουν σαράντα ψαράδες, ανάμεσά τους τον πατέρα της και τον αδερφό της. Οι άντρες του χωριού χάνονται από την μια στιγμή στην άλλη – το Βάρντε είναι πλέον τόπος γυναικών.

Δεκαοχτώ μήνες αργότερα καταφθάνει στο χωριό μια απειλητική μορφή. Ο Αβασσαλώμ Κόρνετ ήρθε από τη Σκοτία για να τιθασεύσει ένα μέρος άγριο, στην άκρη του πολιτισμένου κόσμου, και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να υποτάξει τις γυναίκες του Βάρντε. Μαζί του ταξιδεύει και η νεαρή του σύζυγος, η Ούρσα. Στο Βάρντε, και στο πρόσωπο της Μάρεν, η Ούρσα βρίσκει κάτι που δεν έχει ξαναδεί – γυναίκες ανεξάρτητες. Ο Αβεσσαλώμ όμως δε βλέπει παρά ένα μέρος όπου ξεχειλίζει ανυπέρβλητο κακό, το οποίο πρέπει να ξεριζώσει πάση θυσία…

Οι Μάγισσες του Βάρντε, που είναι εμπνευσμένες από τα πραγματικά γεγονότα της καταιγίδας του Βάρντε και τις δίκες των μαγισσών που έλαβαν χώρα στο νησί, είναι ένα μυθιστόρημα για το πως η καχυποψία διαβρώνει έως εσχάτων μια κοινότητα και για το πώς η αγάπη μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη αλλά και πανίσχυρη.

Additional information

Weight 0.15 kg
Company

Cover page

Age

Shopping Cart
Οι Μάγισσες Του ΒάρντεΟι Μάγισσες Του Βάρντε
Original price was: 18.80 €.Current price is: 16.93 €.

Available on backorder

Scroll to Top